Word Persverkoper

Droom jij van een eigen krantenwinkel ?

Maak je dromen waar
Reserveer nu je infosessie

Schuilt er een dagbladhandelaar in jou?

De ideale dagbladhandelaar is:

  • Zelfstandig
  • ondernemend
  • sociaal vaardig
  • nauwgezet

Als dagbladhandelaar moet je vlot met geld om kunnen springen, je stock en administratie beheren, leveranciers opvolgen ... En bovenal: je moet graag met mensen omgaan. Alle lagen van de bevolking zullen aan jouw toonbank voorbij komen. Net dat maakt het zo interessant.

Onderschat overigens nooit het fysieke aspect van deze baan. Startende dagbladhandelaars staan vaak zes dagen op zeven rechtop in de winkel. Bovendien moeten ze heel wat heffen en dragen. In onze ogen zijn dagbladhandelaars dan ook de superhelden van ons netwerk!

Herken jij jezelf in de bovenstaande schets? Dan word jij binnenkort misschien wel je eigen baas en neem je jouw toekomst zelf in handen!

Hoe open je een krantenwinkel?

Je eigen dagbladhandel openen is misschien wel eenvoudiger dan je denkt. Al wat je nodig hebt, is veel wilskracht, een tikkeltje lef en … de juiste begeleiding!

5 eenvoudige stappen !

Als uitbater van een krantenwinkel ben jij je eigen baas. Je bepaalt je eigen uren en je kiest zelf met wie je wil samenwerken. Je geniet kortom veel vrijheid, maar je moet ook zelf de knopen doorhakken. Schrikt die verantwoordelijkheid jou niet af? Dan begeleiden wij jou graag naar een succesvolle toekomst!

AI tachtig jaar bezorgt de Nationale Loterij je een goed gevoel. Enerzijds is er het spelplezier, anderzijds de maatschappelijke projecten die de Nationale Loterij met haar winst ondersteunt. Zowat 85% procent van de verkoop van de loterijproducten wordt gerealiseerd in de fysieke verkoop. De Nationale Loterij steunt de handelaar en zorgt voor een impuls aan het – vaak lokale - ondernemerschap.